Αρχαιρεσίες Αθλητικής Ομοσπονδίας Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών (Α.Ο.Μ.Ν.)

Την Κυριακή 8.10.2017 έγιναν οι εκλογές του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της Αθλητικής Ομοσπονδίας Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η παρακάτω:

Ρούλα Τσάμη, πρόεδρος
Μανώλης Λεωνίδας, αντιπρόεδρος
Χαρούλα Φωτοπούλου, γ.γραμματέας
Βούλα Κουτσογιάννη, ταμίας
Ανδρέας Κωλέττης, αθλητικός έφορος

Το Δ.Σ. του ΔΙΑΓΟΡΑ τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου Παναττικού Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”

Περισσότερα...


Ανακοίνωση Χορηγίας από το “ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ”

Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη ανακοινώνουμε ότι το Ίδρυμα Ωνάση ενισχύει οικονομικά δύο αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών “ΔΙΑΓΟΡΑ”, μαζί με τους συνοδούς τους, για να συμμετάσχουν στους 21ους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων, που θα πραγματοποιηθούν στην Ισπανία τον Ιούνιο 2017. Οι δύο αθλητές μας κατάφεραν και ξεπέρασαν τα όρια που τίθενται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πήραν την πρόκριση για τους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων τους οποίους διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μεταμοσχευμένων (WTGF).

Χωρίς την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση ο σύλλογος και οι αθλητές μας θα ήταν αδύνατο να συμμετάσχουν στους αγώνες αυτούς, που στόχο έχουν να αναδείξουν την παναθρώπινη ιδέα της δωρεάς οργάνων.

Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια και θα δώσουν το μέγιστο των δυνάμεων τους για να δικαιώσουν όσους ενισχύουν αυτήν την προσπάθεια.Πρόσκληση Μελών Συλλόγου “ΔΙΑΓΟΡΑ” στην Ετήσια Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναττικού Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων & Νεφροπαθών “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στα γραφεία του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού, Ναυάρχου Βότση 21, Κάτω Πατήσια.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης στη ιδία διεύθυνση και την ίδια ώρα.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Απολογισμός δράσης Διοικητικού Συμβουλίου,
  • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Γούλιου Κωνσταντινιά                                                              Πολυδώρου ΧριστόφοροςΚυκλοφόρησε το 2ο Φύλλο της Ενημερωτικής Εφημερίδας του Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του 2ου Φύλλου της ενημερωτικής εφημερίδας ποικίλης ύλης του Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Η εφημερίδα κυκλοφορεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορείτε να διαβάσετε την ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017 Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου “ΔΙΑΓΟΡΑ” παρεβρέθηκαν σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (2017) του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ Νεφρού, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ”.

 

Κυκλοφόρησε το 1ο Φύλλο της Ενημερωτικής Εφημερίδας του Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του 1ου Φύλλου της ενημερωτικής εφημερίδας ποικίλης ύλης του Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Η εφημερίδα κυκλοφορεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορείτε να διαβάσετε την ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας στον παρακάτω σύνδεσμο.Κάρτα Μελών Συλλόγου “ΔΙΑΓΟΡΑ”

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι από σήμερα 24/10/2016 μπορούν να προμηθευτούν τις νέες “Κάρτες Μέλους” του Συλλόγου “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”. Στην εμπρόσθια όψη της Κάρτας εμφανίζονται τα στοιχεία του Κατόχου και του Συλλόγου “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”. Στην οπίσθια όψη εμφανίζεται το σήμα των ΑμεΑ και αναφέρεται η Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης στην οποία αναφέρεται ότι τα “Άτομα με ειδικές ανάγκες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα”. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία για την εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα. Η προμήθεια της κάρτας μπορεί να γίνει από το Δ.Σ. του Συλλόγου “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε μα χρησιμοποιήσετε τη Φόρμα επικοινωνίας ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο diagorasac@gmail.com

 

Page 1 of 212

Powered by themekiller.com