ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΟΝM

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς, ευφορίας και με συναδελφική ομοψυχία η Ομοσπονδία μας έκοψε την ετήσια πίτα της. Αποδείχτηκε ότι ο χώρος της Ομοσπονδίας μας είναι πια μικρός για να χωρέσει όλους μας αλλά αυτό ευνόησε τα “πηγαδάκια” και την σύσφιξη των σχέσεων με τους προσφάτως εγγεγραμμένους αθλητές που αυθόρμητα έρχονται στις τάξεις των Συλλόγων και κατ’ επέκτασιν της Ομοσπονδίας μας.

Στην σύναξη διαβάστηκε και η επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Αυγενάκη, όπως δημοσιεύεται εδω, ο οποίος μαζί με όλη του την ομάδα βρίσκεται σε σοβαρή υποχρέωση στην Θεσσαλονίκη. Ο πρώην υπουργός κος Στρατούλης παρευρέθηκε και χάρισε ενα αντίτυπο του νεοεκδοθέντος βιβλίου του, “Όταν γεννιέσαι τρεις φορές” για όποιον θα κέρδιζε το φλουρί. Το φλουρί έπεσε στον αθλ. Σύλλογο ΔΡΟΜΕΑ.
Παρευρέθησαν και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευθέντων εκ νεφρού κ. Χρ. Σβάρνας, ο οποίος είναι και μέλος της Ομοσπονδίας μας, ο κος Δ. Αρβανίτης νεφρολόγος ιατρός, η κα Δεσπ. Κούτσαρη πρώην Δ/τρια του ειδικού αγωνιστικού αθλητισμού, ο νομικός μας σύμβουλος κ. Γ. Λιανός , διδάκτωρ του Αθλ. Δικαίου, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές μας κος Ε. Αμερικάνος και Μιχ. Πετράκης και πλήθος αθλητών μας.

Κατά την τελετή η Α. Ο. Ν.Μ βράβευσε τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στους Παγκόσμιους αγώνες στο Newcastle της Αγγλίας το 2019 κους Ι. Αρκά, Α. Διακουμάκο, Χ. Ξένο, Α. Αναχουρλή, Κ. Γούλιου, Ν. Καμαράτο, Ε. Μανουλάκη, Ελ Λατίφ, Δ. Ανδρεάδη, Κ. Καλό, Ι. Παρασκευά και Κακολύρη Πέτρο. Επίσης η Α. Ο. Ν. Μ τίμησε την Αθανασία Μπότσα, ως την αθλήτρια με τις περισσότερες συμμετοχές σε διεθνείς Αγώνες, η οποία επίσης τιμήθηκε και από την Παγκόσμια Αθλητική Ομοσπονδία κατά τους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων στην Μάλαγα το 2017, με την τοποθέτηση της στο Ηall Of Fame της WTGF.
Ευχόμαστε σε όλους μια καλή χρονιά με υγειά, σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο.

Είμαστε χαρούμενοι που οι προσπάθειες μας ευοδώνονται και η Ομοσπονδία μας αναπτύσσεται, τόσο αριθμητικά με νέα μέλη και άξιους αθλητές όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας και δημοσιότητας με προβολή του ειδικού αγωνιστικού αθλητισμού και της Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις σε σχολεία και αυτό φαίνεται και από την τελευταία αξιολόγηση από την Γ. Γ. Α.

Η προηγούμενη χρονιά, παρά την πενιχρή χρηματοδότηση από την Πολιτεία, ήταν μια παραγωγική και επιτυχημένη χρονιά. Το στοίχημα για την επόμενη χρονιά είναι, η οικογένεια της Α. Ο. Ν. Μ να μεγαλώσει τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ