Δηλώσεις Αθλημάτων για τους 29ους Πανελλήνιους Αγώνες Αιμοκαθαρόμενων και Μεταμοσχευμένων

Ως καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση των αθλημάτων, ορίζεται η 6η Μαρτίου 2017. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχετε, είναι η υπογραφή του Δελτίου Υγείας Αθλητή από τον γιατρό σας. Όσοι από τους αθλητές του Συλλόγου “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” δεν έχουν Δελτία Υγείας Αθλητή, παρακαλώ να στείλουν email στο diagorasac@gmail.com. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αν για τεχνικούς λόγους δεν μπορείτε να δηλώσετε τα αθλήματά σας ηλεκτρονικά, επικοινωνήστε με τον Σύλλογο ΔΡΟΜΕΑ στο τηλ. 210-3304144 Δευτέρα και Πέμπτη ή στείλτε email στο dromeas@windowslive.com

Λόγω της δαπάνης για την ίδρυση της ομοσπονδίας και της αθλητικής της αναγνώρισης εντός του Φεβρουαρίου και λόγω της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας και της Γ.Γ.Α. ως προς την εκταμίευση των χρημάτων για τη διεξαγωγή των Πανελληνίων Αγώνων, παρακαλούμε πολύ τους συναδέλφους αθλητές, όπως η δήλωση των ημερομηνιών άφιξης και αποχώρησης από το ξενοδοχείο είναι ακριβής, καθώς στο παρελθόν υπήρχαν περιπτώσεις αθλητών που δήλωναν ότι θα διέμεναν Τετάρτη-Σάββατο και τελικά έμεναν Πέμπτη-Παρασκευή με αποτέλεσμα την οικονομική επιβάρυνση του συλλόγου.

Γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή σας, καθώς τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να συμβαίνουν από εδώ και στο εξής.