Ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός που έλαβε χώρα στην “Αθηναϊκή Ριβιέρα” (Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης) έφτασε στο τέλος του. Οι  Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους Ατόμων 50+ 2017, μια συναρπαστική Αθλητική Διοργάνωση για συμμετέχοντες άνω των 50 ετών απ’ όλο τον κόσμο. Κινητήρια δύναμη των Αγώνων αυτών είναι η έννοια της «Άθλησης για Όλους» και έχουν ως στόχο να ενθαρρύνουν τη δια βίου Άθληση και τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο η αναμέτρηση, είναι φιλία, επικοινωνία, πολιτισμός και ένταξη. Αυτές είναι οι αξίες του αθλητισμού που οι Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους Ατόμων 50+ 2017 καλούνται να διασφαλίσουν και προσκαλούν όλους τους συμμετέχοντες από οποιοδήποτε κοινωνικό στρώμα, φυλή, θρησκεία και φύλο να εκπροσωπήσουν τον εαυτό τους και τις αξίες που πρεσβεύουν.
Ο καθένας μπορεί να ανταγωνιστεί στα 11 αθλήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Αγώνων, καθώς επίσης να συμμετάσχει και στη μεγάλη ποικιλία από Κοινωνικές Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες.

Το σύλλογο ΔΙΑΓΟΡΑ εκπροσώπησαν στη διοργάνωση αυτή, ή αθλήτρια Γούλιου Κωνσταντίνα η οποία αγωνίστηκε στο Bowling και ο Αθλητής Πολυδώρου Χριστόφορος ο οποίος αγωνίστηκε στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.