Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στο Delicious Cafe στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. 
 
Τον Διαγόρα τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Μυλωνάκης όπου έκοψε την πίτα μας,  η κ. Μαρία Δαρεμά Συντονίστρια Διευθύντρια Επιστημονικά υπεύθυνη του Νεφρολογικού τμήματος Γ.Ν.Α. “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, ο κ. Θεόδωρος Χήρας Ιατρός Νεφρολόγος Διευθυντής ΕΣΥ στο Γ.Ν.Α. “ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ”, ο κ. Χρήστος Σβάρνας Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων εκ Νεφρού, ο Αντιδήμαρχος Άθλησης Αγίας Παρασκευής κ. Πέτρος Διακογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Λογοθέτης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αγίας Παρασκευής κ. Κώστας Γουργούλης.
 
Ο Σύλλογος μας μοίρασε επίσης τα ημερολόγια του 2024 με το όμορφο μήνυμα της διάδοσης της Δωρεάς Οργάνων. Το φλουρί πέτυχε ο αθλητής μας Γιώργος Κουλουμπός που κερδίζει μια δωροεπιταγή για αγορά Αθλητικού Υλικού από την εταιρεία GIVOVA. Εύχομαστε υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο για την νέα χρονιά!
 
#ΔωρεάΟργάνωνΔώροΖωής 💚☘️